AcasăNewsDan Diaconescu nu a semnat contractul privind preluarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a semnat contractul privind preluarea Oltchim

Ultima runda de negocieri privind preluarea Oltchim Ramnicu Valcea a esuat dupa ce Dan Diaconescu a refuzat sasemneze contractul de privatizare a combinatului.

Negocierile pentru pentru cumpararea pachetului majoritar al combinatului Oltchim, Ministerul Economiei si Dan Diaconescu au esuat, luni, dupa ce liderul PP-DD nu a reusit sa dovedeasca faptul ca ar detine banii pe care a anuntat ca ii va oferi.

Acesta a plecat de sediul fara a semna contractul de privatizare al combinatului, motivand ca va merge la banca pentru a lua banii necesari platii salariatilor Oltchim.

„Timpul pe care l-am alocat in cazul raspunsului pentru situatia salariilor a expirat. Cele 48 de ore au expirat. Mergem la banca, banca se va inchide peste o ora. Scoatem banii din banca si asteptam raspunsul ministerului sa vedem cum ajung banii la salariati”, a declarat Dan Diaconescu, citat de rtv.net.

Seful PP-DD a anuntat ca se va intoarce ulterior la minister pentru o noua runda de negocieri, insa crede ca nu va avea cu cine discuta, toata lumea fiind plecata.

„Dl Vulpescu a parasit cladirea si ceilalti. Nu prea avem cu cine sa negociem. Noi vrem sa semnam astazi, sa vedem daca vrea si guvernul”, a mai precizat Dan Diaconescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger