AcasăSPORTDan Petrescu schimba liderul in Rusia

Dan Petrescu schimba liderul in Rusia

Petrescu a castigat cel mai important meci al sezonului pentru Dinamo

Cu o tactica tipic romaneasca, Dinamo Moscova s-a impus cu 2-0 in cel mai asteptat duel al rundei 10 din SOGAZ Liga. Ieri, liderul TSKA a fost rapus in propriul fief de formatia lui Dan Petrescu.

Petrescu a castigat cel mai important meci al sezonului pentru Dinamo

Dinamo Moscova a bifat, astfel, cel de-al doilea succes consecutiv in campionat, dupa 3-2 cu Amkar Perm, in runda precedenta. Ieri, MVP-ul derbyului cu TSKA a fost ungurul Balazs Dzsudzsak, marcatorul primului gol.

Ungurul Dzsudzsak, marcatorul primului gol

Internationalul roman Adrian Ropotan a fost titular la Dinamo si a incasat un cartonas galben in minutul 29. Dan Petrescu l-a schimbat la scorul de 2-0 cu rusul Artur Yusupov. Din minutul 58, gazdele au evoluat in inferioritate numerica, Alan Dzagoev fiind eliminat pentru ca si-a lovit intentionat un adversar. La finalul meciului, Dan Petrescu a explicat cum a reusit Dinamo sa se impuna pe terenul rivalei de moarte: „Apararea a fost disciplinata si bine organizata. Am avut parte si de noroc in unele momente ale partidei, dar consider ca victoria noastra este meritata. Aveam nevoie de ea si pentru a castiga incredere in fortele noastre. Felicit jucatorii si fanii”.

Fanii au realizat o atmosfera incendiara pe "Arena Khimki"

In urma acestui rezultat, Dinamo Moscova a acumulat 9 puncte in zece meciuri. Etapa viitoare, „Bursucul” va da piept cu Anji Mahacikala, noul lider al campionatului. Echipa camerunezului Samuel Eto’o a urcat pe primul loc, cu 23 de puncte, dupa victoria de ieri, 2-1 cu Volga, profitand si de ajutorul indirect oferit de Dan Petrescu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger