AcasăSPORTGigi Becali, ironii la adresa despartirii lui Costea de Daniela Crudu

Gigi Becali, ironii la adresa despartirii lui Costea de Daniela Crudu

(foto: agendadeiasi.ro)

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, a ironizat despartirea dintre fotbalistul Mihai Costea si asistenta de televiziune Daniela Crudu.

(foto: agendadeiasi.ro)

Multumit ca Mihai Costea a reusit sa inscrie doua goluri in timpul meciului castigat din cadrul Cupei Romaniei, Gigi Becali, patronul clubului Steaua Bucuresti, a glumit pe seama despartirii produse intre fotbalist si asistenta tv Daniela Crudu.

”I-a prins bine ca i-a dat papucii Crudutei. Atentie insa, jucatorii au superstitii. Uite, i-am dat papucii si am dat doua goluri, o sa spuna Costea. Ia sa-i dau si bocancii, si sandalele. Pai nu?”, a declarat Gigi Becali, citat de realitatea.net.

Patronul Stelei s-a bucurat si in momentul in care Daniela Crudu a anuntat in direct la TV ca Mihai Costea i-a trimis un sms prin care a instiintata-o ca s-au despartit definitiv. Atunci, multumit ca jucatorul echipei sale se va concentra doar pe fotbal, Gigi Becali a anuntat ca aceasta va fi titular in meciul din Cupa Romaniei contra celor de la FCM Targu Mures.

„Daca este adevarat, joi il veti vedea in teren, titular. Doar daca este adevarat, nu vrajeli. Un fotbalist de 22 de ani trebuie sa aiba prietena ca este normal, e barbat, dar alt gen de femeie, femeile de genul asta sunt periculoase pentru fotbal. Cand ai o iubita vedeta vine gelozia de care nu te poti desparti. El nu poate juca fotbal cu o femeie de genul asta. El e si la antrenament cu capul in nori”, a spus Gigi Becali.

author avatar
Ionut Zgimbau
522 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger