AcasăOldPepe, dans provocator alaturi de un travestit

Pepe, dans provocator alaturi de un travestit

(foto: captura acasa tv)

Pepe, cantaretul care a cucerit inimile fanelor cu melodii latino, a fost surprins in compania unui travestit. Artistul l-a pipait si l-a pocnit peste fese.

(foto: captura acasa tv)

Face ce face si, desi sta departe de lumina relectoarelor, Pepe nu scapa de gura lumii. De aceasta latino loverul este implicat intr-o poveste de iubire cu un travestit, alaturi de care a dansat provocator si l-a si pocnit peste fese.

Numele acestuia este Caronlina si, conform declaratiei personale, l-ar iubi pe artist de aproape 10 ani, cunoscandu-se in perioada in care Pepe era intr-o relatie cu Oana Zavoranu.

„Nu suntem la prima intalnire. Avem un apartament unde ne intalnim de fiecare data. Am mai avut intalniri cu Pepe. Am dansat impreuna. M-a lovit putenic peste fese. Mi-a placut! Il iubesc de 10 ani. A trebuit sa astept sa fie singur pentru a putea sa ma bucur de momente adevarate alaturi de el”, a explicat Carolina motivul pentru care a fost vazut in compania lui Pepe.

Totodata, travestitul Carolina a explicat ca e prieten cu Pepe, motiv pentru care artistul il rasfata cu diverse cadouri, cumparandu-i chiar si pantofi scumpi.

„Am fost intr-o vacanta cu el dupa ce a divortat de Oana. Era momentul meu de glorie. Eu speram, inca mai sper. Pentru ca suntem prieteni, imi mai face si cadouri. Mi-a cumparat pantofi scumpi. Intre mine si el nu a fost nimic sexual”, a povestit Carolina in cadrul unei emisiuni de la Acasa tv.

author avatar
Ionut Zgimbau
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger