AcasăSPORTOlaroiu si Radoi, facuti Grafite de Al Ahli

Olaroiu si Radoi, facuti Grafite de Al Ahli

Cosmin Olaroiu a suferit cea mai drastica infrangere din cariera

Sase goluri a incasat formatia pregatita de Cosmin Olaroiu in partida de duminica. Mirel Radoi a fost eliminat pe final de meci pentru un fault odios la un adversar.

Cosmin Olaroiu a suferit cea mai drastica infrangere din cariera

Niciodata in cariera, Olaroiu n-a fost invins de o asemenea maniera. Campioana en-titre din Emirate, Al Ain, s-a vazut pusa la respect, duminica seara, de Al Ahli, scor 3-6, in chiar prima etapa a noului sezon. Omul meciului a fost brazilianul Grafite, marcator a patru goluri; fostul atacant de la VfL Wolfsburg a punctat in minutele 18, 51, 65 si 81. La oaspeti, antrenorul Quique Sanchez Flores i-a mai avut la dispozitie pe chilianul Luis Jimenez, ex-fotbalist la Fiorentina, Lazio si Inter Milano, si camerunezul Achile Edzimbi (Toulouse si Betis Sevilla).

Fostul international Mirel Radoi s-a evidentiat printr-o intrare criminala la un adversar, in minutul 85, pentru care a vazut cartonasul rosu. Presa din Emirate, dar si fanii lui Al Ain l-au taxat pe roman pentru atitudinea sa, Radoi fiind considerat cel mai slab jucator de pe teren.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger