AcasăSPORTTerry se retrage cu scandal din nationala Angliei

Terry se retrage cu scandal din nationala Angliei

Terry nu a mai marcat un gol de trei ani pentru nationala Angliei

La nici 32 de ani, fundasul englez John Terry, de la Chelsea Londra, a anuntat ca se retrage din nationala Angliei, fiind nemultumit de modul in care a fost tratat de oficialii Federatiei Engleze.

Terry nu a mai marcat un gol de trei ani pentru nationala Angliei

Terry a marcat sase goluri in 78 de selectii la nationala Albionului, dar activitatea sa a fost plina de scandaluri si nu se putea incheia altfel. Fundasul lui Chelsea este nemultumit ca oficialii Federatiei Engleze iau in calcul posibilitatea de a-l amenda si chiar suspenda pentru un caz petrecut acum un an, cand se spune ca Terry i-ar fi adresat injurii cu tenta rasista fotbalistului Anton Ferdinand de la Queens Park Rangers.

Terry se mira ca acest caz inca este anchetat, desi Tribunalul l-a achitat deja. De-a lungul timpului, fundasul englez a avut mult de patimit de pe urma derapajelor sale. In 2001, a fost amendat din cauza modului inadecvat in care s-a comportat dupa celebrele atacuri teroriste Al Qaeda din 11 septembrie. A ratat Mondialul din 2002 din cauza unei agresiuni. In 2008 a ratat un penalty in finala de UEFA Champions League pierduta in fata lui Chelsea. Casatorit fiind, in 2010 a calcat stramb cu logodnica lui Wayne Bridge, fotbalist cu care impartea vestiarul la Chelsea. Anul acesta, Terry a ratat finala UCL castigata in fata lui Bayern Munchen, la penaltiuri, dupa un cartonas rosu incasat stupid in returul cu Barcelona din semifinale.

author avatar
Cristi Ionita
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger