AcasăNewsRomania, in Cartea Recordurilor cu cea mai mare salata din lume! -VIDEO...

Romania, in Cartea Recordurilor cu cea mai mare salata din lume! -VIDEO

(foto: captura video)

Romanii au vrut sa demonstreze ca sunt bucatari priceputi si merita sa ajunga in Cartea Recordurilor. Si au reusit! Cu cea mai mare salata din lume, grea de 19 tone si preparata din legume proaspete si gustoase.

(foto: captura video)

Cei aproximativ o mie de voluntari care, ore in sir au tocat la legume, au fost incantati sa afle ca efortul lor a meritat. Romania a ajuns in paginile Cartii Recordurilor, dupa ce oficialii Guinness World Records, atenti la ce se intampla in „bucataria” improvizata, au stabilit ca salata de nu mai putin de 19.050 de kilograme indeplineste toate criteriile pentru ca recordul autohton sa fie omologat.

Voluntarii, femei si barbati deopotriva, au tocat cateva tone de rosii, castraveti, ardei, ceapa si morcovi. Nu va ganditi ca din bucate a lipsit sarea! Nici pomeneala, cea mai mare salata din lume, pregatita intr-o tava imensa, intr-un complex situat la iesirea din Bucuresti, a avut tot ce trebuia, inclusiv condimente si ulei!

Asadar, Romania a bautut Grecia, precedenta detinatoare a recordului in materie de „cea mai maire salata din lume”, stabilit in urma cu doi ani. Elenii au preparat la acea data o salata de… doar 13 tone, mai exact de 13.417 kilograme.

Uite cum s-au descurcat grecii in urma cu doi ani!

[youtube]Ual_j030R3M[/youtube]

446 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger