AcasăActrita Tori Spelling, operata de urgenta

Actrita Tori Spelling, operata de urgenta

Tori Spelling a ajuns la spital si a fost operata de urgenta, in urma unor complicatii aparute dupa nastere. Luna trecuta, actrita a adus pe lume, prin cezariana, un baiat.

Tori Spelling a avut nevoie de o interventie chirurgicala de urgenta pentru ca medicii sa rezolve o serie de complicatii aparute dupa operatia de cezariana. Actrita se simte bine, a anuntat sotul ei, Dean Mcdermott, prin intermediul retei de socializare Twitter.

Desi interventia a vut loc la sfarsitul saptamanii trecute, cele doua vedete nu au vrut ca presa si fanii sa afle de spaima prin care au trecut. Oricat s-au ferit, insa, de jurnalisti, vestea s-a aflat si Mcdermott s-a grabit sa asigure ca Tori Spelling se reface. Actrita in varsta de 39 de ani a nascut, in august, al patrulea copil al familiei, un baietel botezat Finn. Cei doi actori, staruri in reality-show-ul „Tori & Dean: Home Sweet Hollywood” au doi baieti si doua fetite.

Admiratorii actritei cunoscute pentru rolul din serialul „Beverly Hills 90210” isi amintesc de faptul ca, si dupa ce a nascut-o pe Hattie, anul trecut, americanca a ajuns la doctor. La vremea respectiva, Spelling se plangea de dureri cumplite de cap si cum niciun remediu nu a functionat, s-a vazut nevoita sa mearga la spital. „A mai avut careva dureri cumplite de cap, imediat dupa ce a nascut? (…) Am o migrena de o saptamana. Nimic nu functioneaza”, scria Tori Spelling pe aceeasi retea de socializare.

author avatar
Cristina Stefan
531 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger