AcasăNewsUn bucatar si-a fiert sotia, pe bucati, vreme de patru zile ...

Un bucatar si-a fiert sotia, pe bucati, vreme de patru zile

(foto: gatesteinteligent.ro)

Un bucatar nervos peste masura si-a omorat sotia. Ca sa scape cumva de cadavru, a ales sa o transeze pe biata femeie si sa ii fiarba, intr-un cazan, trupul bucatit.

(foto: gatesteinteligent.ro)

Un bucatar american a lasat fara grai o comunitate intreaga, dupa ce si-a ucis sotia si a gasit o metoda socanta de a-si ascunde urmele gestului nebunesc. Barbatul le-a spus anchetatorilor ca nu-si explica de ce si-a ucis partenera de viata. A recunoscut intr-un final crima, dupa ce initial a anuntat ca sotia sa a disparut de acasa fara urma, potrivit Herald Sun. Barbatul a marturisit pana la urma ca dupa ce si-a sufocat nevasta a cautat sa scape rapid de cadavru. N-a stat prea mult pe ganduri si a transat trupul bietei femei. Bucatile le-a pus la fiert intr-un cazan, ca si cum ar fi gatit la restaurantul unde lucreaza.

Patru zile a fiert non-stop parti din corpul sotiei sale, disperat sa ascunda dovezile. Ce nu a putut distruge prin fierbere a aruncat la gunoi. Desi au avut nevoie de luni bune pentru a rezolva itele complicatului caz al disparitiei femeii, anchetatorii au refacut firul evenimentelor si au ajuns la bucatarul ucigas, care este in prezent judecat.

1.121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger