AcasăMONDENAntonia, un mormon mai complicat

Antonia, un mormon mai complicat

Cantareata a dezvaluit, la un post de radio, unul dintre cele mai intime secrete ale sale: ca este mormon.

Antonia nu pare sa ascunda secrete

Cine ar fi crezut ca atragatoarea Antonia, dupa cativa ani petrecuti cu familia in Statele Unite, a devenit mormona?! La intrebarile puse de Mihai Gainusa, cantareata a povestit cate ceva despre aventura ei americana. „Cand am avut cinci ani m-am mutat in Utah si apoi, la 12 ani, m-am mutat in Las Vegas, unde am stat pana la 18 ani”, a spus Antonia.

Atunci cand Mihai Gainusa a facut observatia ca in Utah sunt multi mormoni, ea a spus „Nu fa misto, ca sunt”. „Pai stiu ca sunt”, a raspuns Mihai Gainusa. „Nu. Eu (sunt – n. red.). O sa avem o discutie foarte lunga despre religia asta. Nu este chiar cum credeti voi, e ceva mai complicat”, a fost raspunsul Antoniei. Dialogul cu un final usor amenintator a avut loc ieri, in studioul Kiss Fm. Antonia a mai spus ca in aceasta luna se implinesc patru ani de cand este in Romania, adaugand: „este tara mea, normal ca-mi place”. Cantareata de 23 de ani e romanca, a trait in America si s-a maritat cu un italian, iar in urma cu doi ani a nascut-o pe Maya Rosaria Casstellano.

author avatar
Ela Corbu
2.641 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger