AcasăSPORTRomania, o noua medalie de aur la Europenele de canotaj

Romania, o noua medalie de aur la Europenele de canotaj

Romania a obtinut o noua medalie, a patra, la Campionatele Europene de canotaj de la Varese, din Italia, dupa ce echipajul feminin de 8+1 a obtinut aurul.

Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei a cucerit, duminica, medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Varese, Italia, aceasta fiind a patra medalia castigata de sportivi din Romania.

Roxana Cogianu, Viorica Susanu, Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Georgeta Andrunache, Andreea Boghian, Rodica Serban, Ioana Rotaru si Talida-Teodora Gidoiu au reusit sa terminele primele cursa, fiind cronometrate cu timpul de 6:06.94, invingandu-le pe sportivele din Italia, care a terminat cursa in 6:17.66, si Marea Britanie, 6:18.31.

Tot duminica, Camelia Lupascu si Nicoleta Albu s-au impus in cadrul probei de doua rame 2.000 de metri, invingand sportivele din Marea Britanie si Croatia.

O alta medalie, una de bronz, a fost castigata de Maria Diana Bursuc si Adelina Cojocariu care au terminat proba de dublu visle feminin 2.000 de metri pe locul trei.

Totodata sportivii din Romania au mai castigat o medalie, una de argint, Cristian Parghie, Marius Cozmiuc, Alexandru Palamariu si Florin Curuea, membrii echipajului de patru rame fara carmaci, terminand pe locul 2.

author avatar
Ionut Zgimbau
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger