AcasăNewsUselistii de la Bruxelles nu-si iubesc aproapele UNPR-ist din tara

Uselistii de la Bruxelles nu-si iubesc aproapele UNPR-ist din tara

Desi au sarit la timp in barca USL, uneperistii s-au trezit pusi la zidul Europei de colegii de Uniune

Europarlamentarii USL ori nu sunt la curent cu alianta parafata intre PSD si UNPR, ori o ignora, nefiind de acord cu ea.

Desi au sarit la timp in barca USL, uneperistii s-au trezit pusi la zidul Europei de colegii de Uniune

In mod surprinzator (ba de-a dreptul ingrijorator pentru buna functionare a USL-ului) europarlamentarii puterii reclama Parlamentului European incalcarea brutala a democratiei mioritice atunci cand UNPR, partid netrecut prin furcile alegerilor, a primit functii in Parlament.

Chiar daca de fapta se face vinovat PDL-ul, beneficiarul UNPR si-a schimbat intre timp partenerul, sedus fiind chiar de PSD. Europarlamentarii Uniunii nu par insa sa fie la curent cu aceasta mondenitate politica damboviteana, din moment ce si-au dat in gat proprii colegi. Pe care i-au facut de ras in fata Europei povestind cum UNPR-ul este format din traseisti politici (”parlamentari care au parasit PSD si PNL”) fara afinitati democratice, cata vreme au acceptat functiile acordate de PDL prin siluirea democratiei. La fel de adevarat este ca nici PSD nu s-a grabit sa-si popularizeze mariajul cu UNPR, ci l-a consumat la secret, prin intermediul micii publicitati. Prin urmare, monumentala gafa poate fi pusa pe seama necunoasterii realitatilor din tara si asta ar fi varianta convenabila pentru USL.

author avatar
Simona Badulescu
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger