AcasăSPORTGigi Becali, ordin strict pentru Laurentiu Reghecampf

Gigi Becali, ordin strict pentru Laurentiu Reghecampf

(foto: agendadeiasi.ro)

Gigi Becali, patronul FC Steaua, i-a dat ordin clar antrenorului Laurentiu Reghecampf ca in timpul meciurilor din Europa League sa odihneasca patru jucatori.

(foto: agendadeiasi.ro)

Dorind sa fie sigur ca echipa sa va termina pe primul loc in campionat, Gigi Becali, patronul clubului FC Steaua Bucuresti, i-a ordonat antrenorului Laurentiu Reghecampf ca in meciurile din cadrul Europa League sa odihneasca patru jucatori care, in perspectiva sa, sunt esentiali.

Astfel, in urma ordinului dat de Gigi Becali, antrenorul Stelei va trebui sa ii menajeze pe Alexandru Bourceanu, Mihai Pintilii, Cristi Tanase si Alexandru Chipciu, acestia urmand fie sa nu joace, fie sa intre pe teren prin rotatie, astfel incat sa nu oboseasca.

„Cum spune patronul, asa trebuie sa faci. Eu am experienta in cupele europene, echipa seaca de putere! O sa merg si in Europa, si in campionat doar ca prioritatea e campionatul. 4 jucatori vor intra in sistemul de rotatie. De fapt, 3, ca Popa e jucator de echipa nationala si il inlocuieste pe Chipciu pe dreapta. Jucatorii de la Steaua sunt platiti sa respecte ordinele mele!”, a declarat Gigi Becali in cadrul unei emisiuni de la digisport.ro.

Acesta a exemplificat si sistemul prin care cei patru jucatori ar putea juca, exemplificand ca doar Bourceanu e „potent fizic” si poate juca, in rest jucatorii fiind nevoiti sa se odihneasca.

„Ce daca spune careva ca vrea sa joace? Singurul care poate juca e Bourceanu, el e potent fizic. Daca vine Pintilii, nu-l las, nu poate din 3 in 3 zile. Tanase poate, dar sa vedem ce fac. Si Chipciu poate, da-l naibii. Aparare nu ma intereseaza, nu oboseste. E vorba de 4 jucatori care sunt incontinuu folositi. Rusescu o sa joace numai o repriza. Sunt 4, da, nu mai vorbiti de toata echipa: Burceanu, Pintilii, Tanase si Chipciu. Asta e ordinul patronului!”, a mai spus Gigi Becali.

author avatar
Ionut Zgimbau
485 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger