AcasăOldAndreea Balan si-a cucerit fanii de pe Facebook. Afla cum! VIDEO

Andreea Balan si-a cucerit fanii de pe Facebook. Afla cum! VIDEO

(foto: youtube)

Andreea Balan si-a cucerit, definitiv, fanii pe care ii are pe un site de socializare, dupa ce le-a pregatit acestora o surpriza speciala, dedicata lor.

(foto: youtube)

Cantareata Andreea Balan a reusit sa isi seduca fanii pe care ii are pe un site de socializare dupa ce, luni, a postat pe acesta o melodie speciala, dedicata lor.

„Dragilor, aceasta filmare este un cadou special pentru voi, prietenii mei de pe Facebook. Iubirea e un sentiment care innobileaza orice relatie iar Skinny Love e o piesa care aduna o multime din trairile pe care le avem cand suntem indragostiti. Melodia m-a atins atat de tare incat am intrat in studio si am inregistrat-o in cateva minute. ♥”, a postat Andreea Balan pe Facebook.

Melodia, preluare dupa cantecul Skinny Love a celor de la Birdy, i-a incantat pe fani, dovada fiind numarul mare de comentarii si like-uri, vedeta atragand in doar o ora aproape 50 de comentarii, majoritatea de apreciere atat a melodiei cat si a dedicatiei facute de Andreea Balan, cat si aproape 700 de like-uri.

Totodata, melodia postat de Andreea Balan a atras si aproape 140 de share-uri.

La numarul mare de like-uri si share-uri a contat si faptul ca videoclipul melodiei este unul diferit fata de cele pe care Andreea Balan le-a filmat pana acum, fiind unul alb – negru. In plus, nici cantareata nu a mai aparut intr-o tinuta sexy, multumindu-se de aceasta data sa foloseasca un machiaj simplu si o tinuta formata din blugi si camasa.

[youtube]ofy3YOMIXBk[/youtube]

author avatar
Ionut Zgimbau
526 afisari
Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger