AcasăUtileHoroscopHoroscop 10.09.2012 - Jupiter ne aduce norocul in case

Horoscop 10.09.2012 – Jupiter ne aduce norocul in case

BERBEC

Jupiter iese din semnul vostru zodiacal si lasati pentru moment planurile de viitor. Descoperiti ca mai aveti niste treburi neterminate din trecut. Chestiuni administrative necesita rezolvari imediate.

 

TAUR

Jupiter intra in semnul vostru zodiacal si va dezvolta intuitia. Trebuie sa acordati atentie la ceea ce cititi printre randuri, pentru ca acolo veti afla cheia rezolvarii multor probleme de-ale voastre.

 

GEMENI

Jupiter in taur va da un sentiment al grandorii. Mintea voastra nu poate concepe strategii de mica amploare, ci numai din cele globale. Acum ii puteti intelege pe globalisti, de ce nu se incurca ei in detalii!

 

RAC

Jupiter si Luna va impletesc cununa si va ofera dezlegarea unor secrete extrem de importante pentru cariera voastra. Acestea vor iesi la suprafata printr-un noroc, dar exact cu asta se ocupa Jupiter.

 

LEU

Luna in Rac este responsabila de sentimentele mai „domoale”, de modul in care aratati celor din jur mai multa afectiune decat v-ar permite orgoliul. Dar si cand sunteti foarte romantici, tot zgomotosi ramaneti.
sus

 

FECIOARA

Incepe un nou stadiu al vietii voastre si ne bucuram sa va anuntam ca va fi plin de noroc. Inca nedeprinsi sa dea norocul peste voi, va petreceti ziua organizandu-va munca. O sa vedeti in ce sens o sa va duca norocul!

 

BALANTA

Luna in Rac cade pe Casa a IX-a, a marilor idei, transformandu-va in adevarati filosofi. Dar din aia, mai ironici! Curiozitatea va indeamna sa cunoasteti oameni, va atrag culturile necunoscute. Norocul e cu voi.

 

SCORPION

Luna in Rac este aliatul vostru in domeniul muncii. Este pe Casa transformarilor, de aceea fiti pregatiti pentru schimbari. Jupiter in Taur inseamna marirea responsabilitatilor, cu salarii pe masura.

 

SAGETATOR

Oarecare tensiuni cu un aliat, din pricina unor lucruri insuficient explicate. Cand fiecare inaelege ce vrea si realitatea nu mai are importanta, normal ca si spiritele se agita. Maine va impacati.

 

CAPRICORN

Puneti un pietroi in usa trecutului si deschideti un portal cat mai mare spre viitor. Progresul vine puternic doar daca nu exista nimic care sa atarne de gatul vostru. Relatiile care nu duc nicaieri trebuie rupte.

 

VARSATOR

Munca nu va e draga azi si nici voi ei. Trebuie insa sa faceti un pact, sa nu se prinda chiar totti cei din jur ca ati venit la serviciu doar sa va distrati. Mai ales, nu incercati sa-i retineti si pe colegi de la treaba.

 

PESTI

Astazi nu va puteti concentra prea bine asa ca puteti lasa rezolvarea problemelor pe asociati, prieteni, parteneri sau cine se mai ofera. Voi ocupati-va de casa, unde Luna in rac trebuie sa instaleze armonia.

author avatar
Adina Mutar
764 afisari
Zenville

Ultimele știri

Pentru unii – mumă, pentru alţii – ciumă! Angajaţii care vor rămâne fără 50% din salariu după ce Guvernul se pregăteşte să le „taie”...

Guvernul le-a pus "gând rău" angajaţilor din sistemul bugetar care nu atrag fonduri europene. Anumite categorii de funcţionari ar putea pierde până la 50%...

Topul destinaţiilor de vacanţă în care specialiştii îţi recomandă să mergi singur. Turismul solo, noua modă de a călători

Românii stau din nou cu gândul la vacanţă. Apropierea verii şi deschiderea sezonului estival i-au împins pe oameni să-şi facă planuri de călătorie. Nu...
proger