AcasăRihanna si Chris Brown s-au sarutat in vazul lumii. Crezi ca s-au...

Rihanna si Chris Brown s-au sarutat in vazul lumii. Crezi ca s-au impacat?

(foto: captura youtube)

Rihanna si Chris Brown au zapacit pe toata lumea, joi seara, la premiile MTV, cand s-au sarutat si s-au imbratisat, de parca bataia incasata de solista nu ar fi stat vreodata in calea fericirii lor.

 

(foto: captura youtube)

Rihanna a fost in al noualea cer joi seara. A zambit non-stop si a primit premiu dupa premiu, la gala MTV din Los Angeles. Dupa ce a urcat pe scena sa-si ridice statueta de castigatoare la categoria „Videoclipul anului”, cantareata a mai „colectat” un trofeu. In cale i-a iesit fostul iubit, Chris Brown. Pe care l-a sarutat si l-a imbratisat fericita, chiar daca stia ca toate camerele de luat vederi o urmaresc, la fel si noua lui iubita.

Gesturile de tandrete i-au surprins pe cei din sala, dar si pe fanii care au urmarit gala MTV din fata televizoarelor. Tot mai multi sunt cei care cred ca Rihanna s-a impacat in cele din urma cu Chris Brown si ca relatia lor e din nou mai mult decat una de prietenie si de colaborare muzicala.

De altfel, dupa ce zilele trecute Rihanna i-a marturisit celebrei Oprah, intr-un interviu, ca Brown este „iubirea vietii ei”, o mare parte din fanii solistei au tras concluzia ca cei doi s-ar iubi din nou, in mare secret. Daca tot au disparut vanataile, cantareata pare ca a sters cu buretele tot ce a i-a amintit de bataia incasata in 2009 de la Chris, iubitul ei la acea vreme. Intre timp multe s-au schimbat in vietile celor doi. Insa, din ce se vede, nu si intensitate sentimentelor cantaretei. Rihanna e inca puternic legata de Brown. Si poate crede ca daca rapperul si-a schimbat culoarea parului, a umblat si la capitolul narav!

Crezi ca Rihanna si Chris Brown formeaza din nou un cuplu?

[youtube]UnbWtwypWmA[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
1.026 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger