AcasăSPORTDan Petrescu, amendat din nou de rusi

Dan Petrescu, amendat din nou de rusi

(foto: 24s.ro)

Dan Petrescu, antrenorul lui Dinamo Moscova, a fost amendat in urma manifestarilor pe care le-a avut la meciul pierdut in fata celor de la Kuban Krasnodar.

(foto: 24s.ro)

Antrenorul roman al rusilor de la Dinamo Moscova, Dan Petrescu, a fost santionat de Comisia de Disciplina a Federatiei Ruse de Fotbal din cauza comportamentului pe care l-a avut la meciul pierdut de echipa sa, cu 1 – 2, in fata celor de la Kuban Krasnodar, cu un gol inscris la ultima faza a minutelor de prelungire.

Acesta, recidivist a primit o amenda de 10.000 de ruble, aproximativ 250 de euro, fiind penalizat pentru manifestarile pe care le-a avut pe banca tehnica si pentru ca a plecat la vaestiare inainte ca arbitrul central sa flueiere finalul meciului, informeaza realitatea.net.

In plus, Dan Petrescu abia revenise pe banca tehnica dupa ce tot Comisia de Disciplina l-a suspendat pe o perioada de sase luni deoarece, in sezonul trecut, l-a agresat pe un arbitru.

Dinamo Moscova, echipa antrenata de Dan Petrescu, se afla pe ultimul loc in prima liga a Rusiei, cu trei puncte, reusind doar o victorie in 7 etape.

author avatar
Ionut Zgimbau
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger