AcasăCu ea a petrecut nepotul reginei o noapte nebuna!

Cu ea a petrecut nepotul reginei o noapte nebuna!

Carrie Reichert, una dintre femeile cu care si-a facut de cap printul Harry la petrecerea in pielea goala, rupe, in sfarsit, tacerea.

Carrie Reichert adora sa pozeze in ipostaze incitante

“Am petrecut o noapte nebuna alaturi de printul Harry. M-a dus in dormitorul lui. N-a fost deloc romantic ce s-a intamplat acolo, doar din cale afara de amuzant”, a povestit blonda.

Si imbracat, si dezbracat, printul Harry nu s-a dat dus de langa blonda Carrie

Printul era pulbere de beat. Am stat in camera lui cam 20 de minute. Ne-am sarutat. El era gol-pusca. Eu ramasesem doar in chiloti”, a adaugat femeia, aleasa  alaturi de alte noua, sa il distreze pe printul Harry.

Printul Harry si-a suparata familia cu isprava de acum cateva saptamani

Potrivit blondei, nepotul reginei nu s-a dat dus de langa ea toata noaptea si a coplesit-o cu mangaieri si vorbe frumoase. Cat despre sex, acesta nici nu a intrat in discutie. “V-am spus doar, Harry era prea beat”, a  povestit Carrie Reichert, careia i-a ramas in minte urmatorul moment. “Toata lumea era in pielea goala. La un moment dat, in toiul partidei de biliard, Harry s-a dus la fereastra. S-a lipit de geam, asa gol cum era, si a inceput sa strige: « Vegas, uita-te la mine acum!»”, si-a amintit blonda Carrie.

author avatar
Alina Creanga
1.306 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger