AcasăSPORTUn arbitru de la US Open, "saltat" de FBI!

Un arbitru de la US Open, „saltat” de FBI!

Lois, in custodia agentilor FBI

Lois Ann Goodman (70 de ani) este banuita ca si-ar fi ucis sotul in aprilie a.c. Femeia a fost retinuta de agenti FBI in momentul in care se pregatea sa patrunda pe unul dintre terenurile de la Flushing Meadows.

Lois, in custodia agentilor FBI

Se pare ca arbitra l-ar fi lovit pe Alan Goodman (80 de ani) cu o cana in cap, iar apoi l-ar fi injunghiat de mai multe ori cu un cutit de bucatarie.

Arbitra americana si-ar putea gasi sfarsitul dupa gratii

Lois a fost retinuta de agenti FBI luni seara, chiar in momentul in care se pregatea sa patrunda pe unul dintre terenurile de la Flushing Meadows pentru a arbitra un nou meci de la US Open. Eliberata pe cautiune dupa cateva ore, Lois a negat vehement incidentul, precizand ca a suferit, de curand, doua operatii la genunchi si nu ar fi avut puterea de a se lupta cu Alan, in ciuda faptului ca el era cu 10 ani mai in varsta.

Totusi, exista suspiciunea ca Lois a recurs la acest gest pentru ca sotul ar fi descoperit relatia acesteia cu un barbat mai tanar. Arbitru de tenis de aproape jumatate de secol, Lois a oficiat inclusiv la meciuri disputate de Martina Navratilova, Jimmy Connors sau John McEnroe.

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger