AcasăNewsTraian Basescu s-a intors, marti, la Palatul Cotroceni

Traian Basescu s-a intors, marti, la Palatul Cotroceni

Traian Basescu a revenit, marti dimineata, la Palatul Cotroceni, dupa ce luni seara decizia Curtii Constitutionale cu privire la invalidarea referendumului de demitere a presedintelui a fost publicata in Monitorul Oficial.

(foto: arhiva)

Basescu a intrat pe poarta principala de la Palatul Cotroceni marti, putin dupa ora 10.30, intr-o masina escortata de autovehicule SPP. Presedintele isi reia mandatul de sef al statului dupa ce referendumul de demitere din 29 iulie nu a fost validat, pentru ca nu s-a indeplinit conditia de cvorum.

Deocamdata nu este cunoscuta agenda presedintelui Traian Basescu pentru prima zi de la revenirea la Cotroceni. Insa, cel mai probabil, in scurt timp, seful statului va numi in functie echipa de concilieri prezidential, dupa ce o parte dintre acestia au fost demisi de presedintele interimar, Crin Antonescu.

Traian Basescu a fost suspendat pe 6 iulie. Luni, hotararea din 21 august a Curtii Constitutionale privind organizarea referendumului si rezultatele scrutinului din 29 iulie a fost publicata in Monitorul Oficial, la cateva ore dupa ce decizia a fost citita in plenul Parlamentului.

 

341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger