AcasăNewsAccident grav pe DN17: Un mort si 15 raniti

Accident grav pe DN17: Un mort si 15 raniti

(foto: rtv.net)

Accident grav, luni dimineata, pe DN 1, in judetul Suceava. Un microbuz plin cu pasageri s-a lovit de o cisterna. In urma impactului un om a murit si alti 15 au fost raniti.

(foto: rtv.net)

Accidentul s-a produs in aceasta dimineata, pe DN 17, la iesirea din localitatea Stroesti catre Gura Humorului. In urma coliziunii dintre microbuzul cu 16 pasageri si o autocisterna, un om a murit. Alte 15 persoane au fost ranite, fiind transportate de urgenta la spital pentru a primi ingrijiri.

Potrivit Infotrafic, o cauza posibila a producerii accidentului ar fi neadaptarea vitezei intr-o curba periculoasa. Soferul microbuzului a pierdut controlul volanului si, intrand pe contrasens, s-a izbit de cisterna care transporta produse petroliere.

Ca urmare a accidentului, traficul rutier in zona a fost blocat cateva ore. Politistii au deviat circulatia pe o artera ocolitoare laterala a DN17.

504 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger