AcasăNewsBACALAUREAT 2012 sesiunea de toamna: Candidatii au sustinut, luni, prima proba ...

BACALAUREAT 2012 sesiunea de toamna: Candidatii au sustinut, luni, prima proba

Prima proba a examenului BACALAUREAT 2012, cea la limba si literatura romana, oral, a avut loc luni dimineata, fiind primul examen pe care candidatii inscrisi la sesiunea de toamna a BAC-ului l-au avut de sustinut.

Noi emotii pentru absolventii de liceu care nu s-au rezentat la examen, sau nu au reusit sa promoveze BAC-ul, in vara. Luni, 20 august, a inceput a doua sesiune a BACALAUREATULUI 2012, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, examen ce va continua si marti, 21 august, si la care s-au inscris peste 12.000 de absolventi ai claselor a XII-a. Conform calendarului anuntat de Ministerul Educatiei, miercuri, 22 august, candidatii apartinand minoritatilor nationale vor sustine proba orala la limba materna din cadrul BACALAUREATULUI 2012, sesiunea de toamna.

A doua sesiune a BAC-ului 2012 continua cu proba de evaluare a competentelor lingvistice la limba moderna este programata in intervalul 21-22 august. Evaluarea competentelor digitale va avea loc in zilele de 23 si 24 august.

Saptamana viitoare, candidatii inscrisi la BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna, vor intra in salile de examen pentru a sustine prima proba scrisa, la limba si literatura romana, pe 27 august. Marti, 28 august, urmeaza proba de limba si literatura materna, pe care o vor sustine candidatii apartinand minoritatilor nationale

Urmeaza, conform calendarului BACALAUREATULUI 2012, a doua sesiune, proba obligatorie a profilului, care va fi sustinuta de candidati miercuri, 29 august. Ultima proba scrisa – proba la alegere a profilului si specializarii – va avea loc, vineri, 31 august. Primele rezultate ale BACALAUREATULUI 2012, sesiunea de toamna, vor fi afisate pe 2 septembrie, urmand ca acei candidati care nu sunt multumiti de note sa poata depune contestatii. Rezultatele finale se vor afisa in centrele de examinare pe 5 septembrie.

766 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger