AcasăNewsPivniceru, incurajata de Antonescu: Welcome to the club

Pivniceru, incurajata de Antonescu: Welcome to the club

Crin Antonescu a anuntat ca a sunat-o pe Mona Pivniceru pentru a o incuraja pe aceasta in legatura cu scandalul care a izbucnit dupa ce aceasta a fost surpinsa in masina fiului lui Adrian Nastase.

Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat, vineri noapte, ca, in urma scandalului izbucnit pe seama Monei Pivniceru, propunerea lui Victor Ponta la functia de ministru al Justitiei, a sunat-o pe aceasta pentru a o incuraja.

„I-am dat un telefon pentru ca am vazut-o extrem de afectata de aceasta ancheta si pentru a o incuraja: Welcome to the club, asta este viata politica, astea sunt mizele, astea sunt mijloacele unora si din astea vor mai fi”, a spus seful statului, conform realitatea.net.

Acesta a mai declarat ca, desi Mona Pivniceanu a fost surprinsa in masina unuia dintre fiii lui Adrian Nastase, fost demnitar aflat in inchisoare pentru trafic de influenta, aceasta ar trebui sa ramana in continuare propunerea pentru Justitie.

„Din punctul meu de vedere, cu cat mai repede, cu atat mai bine. In momentul in care premierul va face aceasta propunere, va dura foarte putin pentru a fi investita”, este de parere Crin Antonescu.

Acesta si-a motivat decizia spunand ca „doua poze” nu reprezinta un motiv ca Mona Pivniceanu sa nu mai ajunga ministru al Justitiei.

”Ca sa anunti jumatate de zi ca vei zgudui scena politica romaneasca, se intampla ceva ingrozitor, cu doua poze in care doamna intra intr-o masina si apoi intr-un imobil de locuinte, mi se pare securism de provincie”, a mai spus el.

author avatar
Ionut Zgimbau
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger