AcasăOldAmna va canta cu Enrique Iglesias al Columbiei! VIDEO

Amna va canta cu Enrique Iglesias al Columbiei! VIDEO

Cantareata romanca Amna va lansa saptamana viitoare in America de Sud o melodie in care canta alaturi de Mauricio Rivena, cunoscut drept Enrique Iglesias al Columbiei.

Dupa ce Inna a cucerit publicul din Mexic, Amna se doreste sa faca o impresie frumoasa tocmai in Columbia, motiv pentru care va canta alaturi de Mauricio Rivena, cunoscut ca si Enrique Iglesias al Columbiei.

Dat fiind faptul ca hitul el, “Tell Me Why”, a dominat topurile din Venezuela, Columbia si Argentina luni la rand, iar romanca face acum primii pasi seriosi spre o cariera in America Latina, aceasta a primit propunerea de a canta impreuna cu columbianul Mauricio Rivera, un adevarat sex-symbol in tara lui.

Bazele colaborarii s-au pus in Spania, la Primavera Pop 40 Principales, un eveniment muzical de renume din Madrid, la care au fost invitati atat Amna cat si Mauricio Rivera.

Cei doi au inregistrat piesa “Hey Ho”, care va fi lansata saptamana viitoare in Columbia, impreuna cu un videoclip.

“Pe Mauricio il poti compara in America Latina cu Enrique Iglesias. Este columbian de origine, insa a depasit de multa vreme granitele tarii sale. Lui i-a placut foarte mult piesa <Tell Me Why> si  i s-a parut exotic sa faca un featuring cu o romanca”, declara Amna.

Piesa care puncteaza colaborarea Amnei cu Rivera va avea premiera in Columbia, iar o parte din videoclip a fost filmat in Romania.

“In clipul piesei o sa apar si eu, insa scenele mele le-am filmat pe croma la Bucuresti. Totul va fi montat in Columbia, iar clipul si piesa vor fi lansate apoi si la noi. Mauricio este convins ca <<Hey Ho>> va fi mare hit in Columbia, iar in toamna aceasta s-ar putea sa sustin cateva show-uri si acolo”, declara Amna.

Mauricio este unul dintre cei mai curtati barbati din America Latina, iar Amna recunoaste ca acesta poate sa fie sarmant cand vrea sa obtina ceva

“Mauricio este sexy si sarmant, iar daca vrea o femeie stie ce trebuie sa faca ca s-o cucereasca. Eu prefer insa sa nu-mi pierd capul dupa el si sa ma limitez la o simpla colaborare profesionala”, mai spune Amna.

[youtube]QOVC-mgoxgo[/youtube]

author avatar
Ionut Zgimbau
525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger