AcasăOldSpanacul, varza si laptucile reduc riscul de diabet

Spanacul, varza si laptucile reduc riscul de diabet

Consumul regulat de spanac si de alte legume cu frunze verzi, ca varza, broccoli si laptucile, reduce riscul de diabet de tip 2, cea mai raspindita forma a bolii, potrivit unui studiu publicat in British Medical Journal. Fiind vorba de un domeniu controversat, autorii studiului avertizeaza ca este nevoie de cercetari suplimentare pentru a fi confirmate concluziile la care au ajuns ei.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
50 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger