AcasăOldSpanacul, varza si laptucile reduc riscul de diabet

Spanacul, varza si laptucile reduc riscul de diabet

Consumul regulat de spanac si de alte legume cu frunze verzi, ca varza, broccoli si laptucile, reduce riscul de diabet de tip 2, cea mai raspindita forma a bolii, potrivit unui studiu publicat in British Medical Journal. Fiind vorba de un domeniu controversat, autorii studiului avertizeaza ca este nevoie de cercetari suplimentare pentru a fi confirmate concluziile la care au ajuns ei.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
61 afisari

Ultimele știri

După un an de scumpiri, românii mai primesc o lovitură! Ce prețuri vor crește de la 1 ianuarie 2026

Anul 2026 va aduce o serie de scumpiri începând cu 1 ianuarie, în urma măsurilor fiscale și a majorărilor de taxe și impozite adoptate...

Donald Trump îi elogiază pe români în faţa premierului maghiar: „Îmi plac românii, cred că sunt un popor grozav”

Președintele american Donald Trump a vorbit, vineri, despre decizia Administraţiei americane de a reduce numărul militarilor din trupele NATO de la baza Mihail Kogălniceanu...
spot_img