AcasăPrintul Carl Phillip al Suediei, atacat in fata unui club din Cannes...

Printul Carl Phillip al Suediei, atacat in fata unui club din Cannes

Printul Carl Phillip al Suediei a fost atacat de un barbat necunoscut, in fata unui club din Cannes. Tanarul succesor al tronului nu a fost ranit, au anuntat, duminica, reprezentantii Casei Regale a Suediei.

Printul Carl Phillip al Suediei, unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume, se afla in aceste zile in vacanta in Franta . Credea ca va avea parte doar de distractie si relaxare. Insa mostenitorul tronului s-a trezit, insa, in mijlocul unei situatii nedorite, ce ar fi putut avea urmari grave. O banala iesire cu baietii, intr-un club, in noaptea de vineri spre sambata, s-a incheiat intr-un mod cu totul neasteptat pentru Carl Philip.

Tanarul a fost lovit cu pumnul in ceafa de un barbat aparut ca din senin. Totul s-a intamplat la doar cateva minute dupa ce printul a iesit din localul in fata caruia s-a trezit atacat de respectivul necunoscut, potrivit publicatiei suedeze Aftonbladet.

Reprezentantii Casei Regale a Suediei au confirmat incidentul printr-un comunicat, insa nu au facut referire la o lovitura primita de tanarul print in varsta de 33 de ani, ci au anuntat doar ca printul se simte bine si ca nu a fost ranit in incidentul provocat „de catre o persoana necunoscuta nici printului, nici apropiatilor sai”.

Pana la aceasta ora nu se cunosc motivele pentru care agresorul s-a napustit asupra tanarului cu sange albastru. Printul mostenitor Carl Phillip este fiul regelui Carl Gustaf al XVI-lea al Suediei si al reginei Silvia.

author avatar
Cristina Stefan
538 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger