AcasăNewsWillbrook o culca pe Sharon Stone in patul altuia

Willbrook o culca pe Sharon Stone in patul altuia

Celebra actrita Sharon Stone a ajuns sa doarma intr-un pat neplatit si, la o adica, se poate trezi oricand, pe timpul sederii in Romania, fara mobila in somptuoasa vila pe care a inchiriat-o.

Scump. Inchirierea unei vile in complexul rezidential Oxford Gardens, amplasat in nordul Capitalei, in apropiere de Scoala Americana, ajunge si la 7.000 de euro lunar

“National” dezvaluie in exclusivitate cum a ajuns o actrita de rangul lui Sharon Stone sa foloseasca un mobilier care poate oricand sa fie inapoiat proprietarului de drept. Jenanta situatie este cauzata de nu mai putin cunoscutul dezvoltator imobiliar detinut de cel mai bogat israelian, Eyal Ofer. Willbrook este proprietarul luxosului complex rezidential “Oxford Gardens” din Pipera, unde actrita americana va locui alaturi de familia sa pe timpul filmarilor care au loc in Romania.

Lux. Asa arata o parte din spatiosul living in care locuieste acum Sharon Stone si familia ei

Mobilierul in care se lafaie acum celebra actrita si familia ei apartine de fapt unei firme romanesti care acum se afla in faliment din cauza relatiilor contractuale defectuoase cu Willbrook. Pe scurt, „HF Home Fashion”  a furnizat toata mobila din vilele “Oxford Gardens” pe care Willbro ok le inchiriaza si cu 7.000 de euro pe luna. Dupa cum “National” a dezvaluit in exclusivitate, „HF Home Fashion”  are de recuperat de la grupul britanic peste 250.000 de euro dupa ce societatea romaneasca a furnizat mobilier de lux atat pentru Willbrook Platinum de pe DN1, unde isi are sediul si Realitatea TV, cat si pentru complexul „Oxford Gardens”.

Jenant. Celebra actrita Sharon Stone s-ar putea trezi cu executorii judecatoresti trimisi de proprietarul pieselor de mobilier, inclusiv al paturilor in care vedeta doarme

Pe langa faptul ca are bani de recuperat, „HF Home Fashion” se afla in imposibilitatea de a intra in posesia mai multor piese de mobilier folosite de Willbrook cu titlu expozitional, pentru doua vile-mostra din ansamblul rezidential din Pipera, in zona Scolii Americane. Intr-una dintre aceste imobile locuieste acum si actrita Sharon Stone, vedeta beneficiind de un mobilier de showroom pe care Willbrook nici nu l-a platit, nici nu l-a returnat proprietarilor „HF Home Fashion”. O alta persoana de rang inalt pusa intr-o situatie la fel de jenanta tot de Willbrook a fost si adjunctul ambasadorului SUA la Bucuresti. Diplomatul american Duane C. Butcher a locuit luni bune in vila mobilata cu piese de expozitie. Proprietarul „HF Home Fashion” a declarat pentru “National” ca se asteapta ca macar Sharon Stone sa fie mai recunoscatoare pentru mobila folosita si sa-i dea un autograf.

Sharon Stone

„Banii de la Willbrook nu i-am recuperat, firma a intrat in faliment, mobila nu am recuperat-o. Macar cu un autograf de la Sharon Stone sa ma aleg si eu”, ne-a spus, facand haz de necaz, detinatorul mobilierului din vila unde locuieste acum Sharon Stone.

author avatar
Nicole Ionescu
1.543 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger