AcasăNewsAndrei Marga invenineaza atmosfera din USL

Andrei Marga invenineaza atmosfera din USL

Matrasit fara multa vorba de la Externe, Andrei Marga il acuza pe succesorul sau, peseditul Corlatean, ca i-ar fi ”vanat” functia.

OFTICAT . Andrei Marga suporta greu afrontul adus de pesedisti, prin debarcarea sa de la MAE

Fostul ministru Andrei Marga isi macina cu greu supararea, chiar daca, oficial, sustine ca ”nimeni nu este casatorit cu o functie”. Inlocuit pe nepusa masa cu pesedistul Titus Corlatean (despre care, ce-i drept, se stia ca sta ca pe ace pe scaunul de ministru al Justitiei si ca visa sa devina seful diplomatiei noastre inca de pe vremea cand era in opozitie), Marga recunoaste ca a fost disponibilizat fara a i se da macar o explicatie. Situatie in care il acuza pe inlocuitorul sau ca ar fi tras sforile necesare: ”Nu exista vreun motiv formulat de cineva in vreun fel.

VINOVAT. Marga sustine ca Titus Corlatean este cel care i-a sapat groapa

Ipoteza mea e ca de fapt a fost o imparteala inauntru unui grup si un domn a dorit foarte mult acest minister. Aceasta a fost totul”. Supararea lui Marga, personaj puternic sustinut de Crin Antonescu, risca sa deterioreze si mai mult atmosfera din interiorul USL, deja tensionata de esecul referendumului de demitere a lui Traian Basescu.

author avatar
Simona Badulescu
850 afisari

2 COMENTARII

  1. du-te mosule si lasa-ne , habar nu ai de diplomatie , te-ai facut numai de ras si in exterior ai esti vazut ca un mosneag senil . O intreaga harababura ai facut ,de radeau pe infundate subalternii tai . Asa cum ai desfiintat scolile profesionale asa si aici ai incepu dezastrul. La antena 3 -haznaua 3 – e locul tau amice

  2. Stimate Domnule Profesor MARGA,
    Ce bine va sta dumneavoastra la catedra, intre studenti sau intre carti. Ramane in CV ca ati fost ministru de externe al Romaniei si istoria diplomatiei romanesti va consemna acest fapt care va fi cunoscut de nepotii si stranepotii acestei generatii, asa ca lasati-i in pace pe politicieni cu ale lor. Roman si ardelean cum va stiu, sunteti un om de onoare si, uneori, cand tara o cere, „tacerea e ca mierea”, ziceau inteleptii nostri.
    Incolo, numai de bine, cu sanatate!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger