AcasăNewsTaxa de prima inmatriculare revine din toamna!

Taxa de prima inmatriculare revine din toamna!

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a anuntat ieri ca din septembrie se va reintroduce taxa de prima inmatriculare. Taxarea se va face pe baza noxelor emise, nu a vechimii masinii.

Proiect. Rovana Plumb vrea sa reduca taxa de prima inmatriculare

Taxa de prima inmatriculare a fost suspendata in ianuarie pentru un an, dar ministrul Mediului a precizat ca va anula aceasta prevedere. Motivul il constituie faptul ca, din momentul suspendarii taxei, la Fondul pentru Mediu nu a intrat niciun leu si nu s-au mai investit bani in niciun proiect „verde”. Rovana Plumb nu a oferit detalii despre nivelul taxei, dar a precizat ca aceasta se va aplica nu in functie de vechimea masinii, ci doar dupa nivelul de poluare. Ministrul a spus ca are in vedere o reducere a taxarii in acest domeniu.

author avatar
Arpad Dobre
513 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger