AcasăNewsAntonescu l-a maturat si pe Funeriu de la Cotroceni

Antonescu l-a maturat si pe Funeriu de la Cotroceni

Crin Antonescu l-a eliberat, ieri, din functie pe Daniel Funeriu, ultimul consilier prezidential al lui Traian Basescu. Funeriu afirma ca a demisionat.

ELIMINAT. Daniel Funeriu devine, pentru a doua oara in acest an, somer

In mod inexplicabil, Funeriu a scapat curateniei generale facute de Crin Antonescu vinerea trecuta. Zi in care presedintele interimar i-a maturat pe consilierii presedintelui ales, dar l-a ratat pe Daniel Funeriu. Greseala reparata ieri, cand Cotroceniul anunta demiterea lui Funeriu. Acesta sustine insa ca nu a fost demis, ci a demisionat din proprie vointa deoarece ”nicio persoana onorabila nu poate sta langa Crin Antonescu”. In plus, Funeriu apreciaza ca Victor Ponta, in calitatea sa de ”simbol al fraudelor si plagiatului din Europa”, este consilierul potrivit pentru Antonescu.

author avatar
Simona Badulescu
312 afisari

1 COMENTARIU

  1. normal mai friki man… basesq ,cel normal,v-a folosit pe post de menajere pe voi consilierii lu peste… sa-i duceti wiski,cafeaua,sa-i cumparati tigari etc… l-a durut in p…la de parerea voastra asa cum il doare pe nenorocit de poporul roman…

    bai putoiule… e o vorba :cine se aduna se aseamana… iar asemnarea cu basesq e daunatoare… putoi cu pixel albastru in frunte.

    tot respectul pt crin antonescuupresedintele adevarat al romaniei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger