AcasăNewsCristian Preda: Ponta se poarta ca si cum puterea ii apartine pentru...

Cristian Preda: Ponta se poarta ca si cum puterea ii apartine pentru eternitate

Cristian Preda

Europarlamentarul PDL Cristian Preda este de parere ca USL si premierul fac presiuni asupra lui Traian Basescu pentru a-si „tine in priza” simpatizantii, adaugand ca premierul crede ca „puterea ii apartine pentru eternitate”.

Cristian Preda

Cristian Preda, europarlamentar democrat – liberal, este de parere ca, prin actiunile intreprinse, primul ministru arata ca in perceptia sa „puterea ii apartine pentru eternitate”.

„Ponta se poarta ca si cum puterea ii apartine pentru eternitate”, a scris acesta pe blogul personal.

Cristian Preda a comentat si actiunile pe care Victor Ponta si USL le-au facut in ultima perioada, fiind de parere ca acestia profita de amanarea deciziei Curtii Constitutionale si fac presiuni asupra lui Traian Basescu pentru a-si „tine in priza” simpatizantii.

”Ponta & co. folosesc presiunea asupra lui Traian Basescu pentru a-si tine in priza simpatizantii. Amanarea deciziei CCR e folosita ca pretext pentru a continua campania electorala care a precedat referendumul. Mijloacele de care dispune guvernul sunt, deci, exploatate in interes partizan”, a mai scris acesta.

In plus, europarlamentarul mai este de parere ca, dat fiind faptul ca au cerut demisia lui Traian basescu, cei de la USL nu au citit Constitutia, care prevede ca un presedinte suspendat nu poate lua aceasta decizie.

„Din clipa in care a inceput sa conteste alcatuirea listelor electorale, pe care chiar ministrii sai le garantasera, USL a solicitat si demisia lui Traian Basescu. Lectura constitutionala e simpla: un presedinte suspendat nu poate demisiona, fiindca nu mai detine plenitudinea functiei”, este de parere Cristian Preda.

author avatar
Ionut Zgimbau
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger