AcasăOldCele mai scumpe nunti

Cele mai scumpe nunti

In aceasta vara s-au maritat Chelsea Clinton, Alicia Keys si Carrie Underwood. Trei nunti de vis, care nu au costat deloc putin. De exemplu, fostul presedinte Clinton a scos peste 2 milioane de dolari din buzunar pentru a-si marita fiica. Dar au existat si nunti mai costisitoare…

Alin Brincoveanu

Liza Minnelli s-a maritat in martie 2002 cu David Gest. Nunta a costat 3,5 milioane de dolari.

Tom Cruise s-a insurat cu Katie Holmes in 2006. Nunta a costat 2 milioane de dolari, in ciuda faptului ca toti nuntasii au purtat tinute create de Giorgio Armani.

Vanisha, fiica miliardarului de origine indiana Lakshmi Mittal (patronul de la Galati) s-a maritat in noiembrie 2006 cu Amit Bhatia. Nunta l-a costat pe socrul mic 78 de milioane de dolari. Au fost 1.000 de invitati.

In 1956, fosta actrita Grace Kelly s-a maritat cu Rainier Grimaldi, print de Monaco. Costul nuntii este si acum un secret de stat in micul principat monegasc, dar este estimat la citeva zeci de milioane.

Colleen McLoughlin a devenit doamna Wayne Rooney in 2008. Nunta a costat 15 milioane de dolari.

Mai romantici, actrita Salma Hayek si miliardarul francez François-Henri Pinault s-au casatorit la Venetia in aprilie 2009. Nunta a costat 3 milioane de dolari.

Tot 3 milioane a costat nunta lui Paul McCartney cu Heather Mills, care a avut loc in 2002. Astazi, cei doi sint divortati.

Iulie 1999. Desi nunta lui David Beckham cu fosta Spice Girl Victoria (pe numele ei de fata Adams) a avut loc intr-un castel medieval irlandez, nu a costat decit 800.000 de dolari.

In ianuarie 2005, Donald Trump s-a casatorit cu Melania Knauss. Desi mireasa a purtat o rochie Christian Dior si mirele nu s-a uitat la bani, nunta nu a costat decit 1 milion de dolari.

In martie 2007, actrita britanica Liz Hurley s-a maritat cu miliardarul indian Arun Najar. Nunta, care a avut loc la castelul Sudeley din comitatul englez Gloucestershire, a costat 2,5 milioane de dolari.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
52 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger