AcasăSPORT„Monstrul din Lesotho” a venit inot la Jocurile Olimpice

„Monstrul din Lesotho” a venit inot la Jocurile Olimpice

ATMOSFERA. Theko pare ca i-a oripilat pana si pe arbitri

Africanca Masempe Theko si-a incercat norocul in proba de 50 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Londra, desi fizicul ei o recomanda, mai degraba, pentru concursul de haltere.

ATMOSFERA. Theko pare ca i-a oripilat pana si pe arbitri

Sportiva din Lesotho are 25 de ani si, dupa ultimele estimari, aproape 250 de kilograme. Masempe Theko a ocupat, evident, ultimul loc (al 72-lea), incheind cursa in proba de inot 50 de metri liber in 42,35 secunde, un timp de aproape doua ori mai slab decat cel cu care olandeza  Ranomi Kromowidjojo a castigat finala de sambata seara.

Sportiva din Lesotho verifica daca o tine platforma de start

Totusi, spectatorii din „London Aquatics Center” au aplaudat-o la scena deschisa pe Theko pentru curajul ei de a se afisa intr-o asemenea ipostaza.  Theko a avut puterea sa recunoasca ca „am gresit inca de la saritura si asta mi-a afectat toata cursa. Stiu ca puteam sa arat mai multe”, nu este singurul monstrulet prezent la actuala editie a J.O. Meline Daluzyan, reprezentanta Armeniei in proba de haltere, campioana 69 de kilograme, facandu-i pe multi sa se intrebe daca nu cumva ea trebuia sa participe in concursul dedicat barbatilor.

START. Desi pare greu de crezut, bazinul nu s-a spart
author avatar
Cristi Ionita
518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger