AcasăSPORTMiliardarii de la Kasimpasa, prima giugiuc: vila la Bosfor pentru Adrian Mutu...

Miliardarii de la Kasimpasa, prima giugiuc: vila la Bosfor pentru Adrian Mutu

VILA. Una dintre proprietatile aflate pe malul Bosforului

Atacantul roman se afla la negocieri avansate cu gruparea Kasimpasa din Istanbul, echipa finantata de cinci miliardari turci, plasati intre primii cei mai bogati 1.000 din lume. Clubul ii ofera lui Adrian Mutu un salariu de 2 milioane de euro pe an, dar si o supervila bonus.

FERICIT . Mutu asteapta cu zambetul pe buze finalizarea negocierilor cu baskanii turci

Dupa ce a purtat discutii cu mai multe cluburi din lume, inclusiv din Canada, Adrian Mutu s-a decis sa faca un drum la Istanbul, pentru a analiza oferta venita din partea nou-promovate Kasimpasa. „Nu este inca o oferta oficiala. Am venit pentru o vacanta scurta in Turcia”, a declarat atacantul roman pentru presa turca. In realitate, „Briliantul” ar fi intrat la negocieri directe cu baskanii de la Kasimpasa, club finantat de cinci miliardarii turci, condusi de Zafer Yldirim. Acesta din urma detine cel mai mare mall de pe malul Bosforului, Istinye Park, un colos de 250.000 de metri patrati, in care s-au investit nu mai putin de 1,8 miliarde euro. Asociatii sai sunt Turgay Ciner (locul 937 in revista Forbes), un om cu o avere de peste 1 miliard de euro, Mansimov Mübariz Gurbanoğlu – proprietar companie maritima, evaluata la peste 4 miliarde de dolari – sau Ilshan Kalkavan, afaceri in turism, contructii, transport maritim si fonduri mutuale de investitii. Cu toata pleiada de miliardari turci, bugetul echipei Kasimpasa pentru sezonul 2012-2013 a fost fixat momentat la 15 milioane de euro.

VILA. Una dintre proprietatile aflate pe malul Bosforului

„Planuim sa-l marim, dar deocadata suntem blocati de modul de organizare, clubul fiind in proprietatea fanilor”, a explicat baskanul Zafer Yldirim. La Kasimpasa au fost adusi mai multi jucatori liberi de contract: Andreas Issaksson (PSV Eindhoven), Fabien Ernst (Besiktas) sau Pablo Pintos (Getafe), plus o multime de jucatori de nationalitate turca. Singurul transfer pe care au platit bani grei (1,5 milioane euro), a fost cel al lui Kalu Uche, de la Espanyol Barcelona. Conducerea clubului din Istanbul doreste sa contruiasca echipa in jurul lui Adrian Mutu, care in afara salariului de 2 milioane de euro ar urma sa primeasca si o vila pe malul Bosforului, drept bonus. „Briliantul” este incantat de oferta, iar intalnirea cu oamenii cu bani de la Kasimpasa il poate relansa cariera de fotbalist.

author avatar
Sebastian Stan
929 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger