AcasăNews Cezar Preda: Cerem demisia ministrului Ioan Rus pentru mascarada mini-recensamantului

Cezar Preda: Cerem demisia ministrului Ioan Rus pentru mascarada mini-recensamantului

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda i-a cerut ministrului de Interne, Ioan Rus, sa isi dea demisia, motivand ca acesta s-a descalificat din cauza mascaradei pe care a iscat-o in privinta mini-recensamantului.

Cezar Preda, viceliderul PDL, a declarat ca formatiunea politica din care face parte ii cere ministrului de Interne, Ioan Rus, sa isi prezinte demisia, adaugand ca, data fiind mascarada recensamantului, acesta nu mai este calificat sa ocupe o asemenea functie.

„Cerem ca ministrul Ioan Rus sa demisioneze imediat. A fost in afara oricarui profil de ministru de Interne al UE cu ce a spus public in fata a 22 de milioane romani, ca mini-recensamantul in mediul rural se rezuma la primari si la 2-3 oameni vajnici care o intreaba pe tata Maria daca Vasile e acasa, iar daca tata Maria spune ca nu e acasa si e plecat in strainatate, acest cetatean european isi pierde dreptul de vot. Asta este atitudine de ministru de Interne? Noi spunem ca nu si domnul ministru Rus trebuie sa plece”, a spus Cezar Preda, citat de b1.ro.

Declaratia prim-vicepresedintelui PD survine la scurt timp dupa ce Ioan Rus, ministrul Administratiei si Internelor, a anuntat ca actualizarea listelor electorale se va baza pe efectuarea unui mini-recensamant care va fi facut de autoritatile locale, pana la 24 august, prin vizitarea, din poarta in poarta, a cetatenilor Romaniei.

author avatar
Ionut Zgimbau
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger