AcasăBatman si-a tras ceas de lux

Batman si-a tras ceas de lux

Jaeger-LeCoultre Reverso.

V-ati fi gandit vreodata ca singurul lucru care lipsea din arsenalul lui Batman este un ceas de lux? Si nu unul oarecare, ci o editie limitata personalizata, produsa de una dintre cele mai renumite companii elvetiene, Jaeger-LeCoultre.

Personajul lui Christian Bale se poate lauda cu unul dintre cele mai rafinate ceasuri, un Jaeger-LeCoultre Reverso.

Christian Bale, Tom Hardy si Anne Hathaway sunt starurile care, dincolo de faima personajului Batman, atrag publicul in salile de cinema pentru nou-lansatul film Cavalerul negru: legenda renaste.

Jaeger-LeCoultre Reverso.

Cum era si firesc, firmele s-au inghesuiet pentru a-si asocia numele cu un astfel de succes de public. Asa se face ca Batman (Christian Bale) s-a ales cu un superb ceas de lux personalizat, un Jaeger-LeCoultre Grande Reverso Ultra Thin Tribute to 1931, realizat din otel si gravat cu silueta supereroului. Pretul versiunii de baza a aceluiasi model se situeaza undeva in jurul sumei de 7550 de dolari.

author avatar
eNational
795 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger