AcasăOldPsoriazisul poate fi tratat

Psoriazisul poate fi tratat

Nabil Kochaba a inventat un spray de tratare a psoriazisului

Psoriazisul, eczemele cronice, ulcerul, reumatismul si alte boli considerate de nevindecat pot fi tratate cu alimente, ierburi si extracte de plante, precum si cu miere si produse apicole.

Nabil Kochaba a inventat un spray de tratare a psoriazisului

Medicul sirian Nabil Khochaba isi intampina pacientii la cabinetul sau de la Clinica de Apiterapie din Bucuresti cu un zambet larg. „Sunt crestin ortodox si am absolvit Medicina in Romania”, ne spune mandru asiro-babilonianul, care ii trateaza pe suferinzi cu credinta si cu o serie de leacuri si terapii speciale. „Primul pas spre vindecare este detoxifierea organismului, cu ajutorul sucului de aloe vera. Exista boli „calde”, cum ar fi ulcerul gastric, sau boli „reci”, ca reumatismul.

In primul caz aplicam remedii „reci”, cum ar fi o dieta cu castraveti, fructe si legume negatite, ulei de masline etc. La reumatism recomand piperul, ghimbirul, diverse tincturi, miere”, ne-a dezvaluit doctorul Nabil cateva secrete. El sustine ca a gasit remediul pentru psoriazis si eczeme, care pot fi tratate cu un unguent si un spray realizate de el, pe baza de aloe vera, hena, plante calcinate, plante medicinale mediteraneene etc. „Psoriazisul poate fi tratat, sunt sigur de acest lucru”, ne-a declarat doctorul Nabil Khochaba.

author avatar
Arpad Dobre
3.346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger