AcasăOldSpania, campioana europeana la fotbal, eliminata de la Olimpiada

Spania, campioana europeana la fotbal, eliminata de la Olimpiada

(foto: london2012.com)

Campioana mondiala si europeana en-titre, Spania, a pierdut si al doilea meci de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice, fiind ca si eliminata de la Olimpiada. Echipa iberica se afla pe ultimul loc al Grupei D.

(foto: london2012.com)

Selectionata de fotbal a Spaniei a ratat calificarea in sferturile de finala dupa ce a pierdut si al doilea meci din cadrul Grupei D a Jocurilor Olimpice.

Echipa iberica, in a carei componenta se afla jucatori precum Jordi Alba, Javi Martinez sau De Gea, a pierdut, duminica seara, meciul impotriva selectionatei statului Honduras, cu scorul de 1 – 0, clasandu-se in urma celor doua meciuri disputate, pe ultimul loc in grupa, fara sanse de a accede mai departe.

In urma rezultatulelor inregistrate pana in acest moment, in cadrul Grupei D, Brazilia s-a calificat in sferturi, din pozitia de lider al grupei, dupa ce a castigat ambele meciuri.

Pe locul doi se situeaza echipa Hondurasului, cu patru puncte, pe locul trei se afla selectionala Marocului iar pe ultimul loc, fara sanse de calificare, se afla Spania.

author avatar
Ionut Zgimbau
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger