AcasăSi-a vandut pantofii cu 200.000 de dolari

Si-a vandut pantofii cu 200.000 de dolari

Poloneza Anja Rubik  a renuntat la incaltarile ei decorate cu diamante, safire si rubine in cadrul unei licitatii cu caracter umanitar de la Cannes.  Pretioasele incaltari au fost cumparate de un bogatas  care a tinut sa ramana anonim si care a mai primit de la Anja si o pereche de cercei.

Anja Rubik si-a vandut pantofii cu 200.000 de dolari

Desi adora  pietrele pretioase, modelul polonez Anja Rubik, in varsta de 25 de ani, a tinut sa demonstreze in urma cu cateva zile ca nu este o victima a luxului. Asa se face ca blonda, care este imaginea casei de moda Giuseppe Zanotti, a luat hotararea eroica de a se desparti de o pereche de sandale decorate cu diamante de 22 de carate, safire roz de 199 de carate si rubine de 134 de carate si a le scoate la licitatie in scop caritabil.

Evenimentul, care a urmarit strangerea de fonduri pentru bolnavii de SIDA a avut loc la Cannes.  Cum oferta frumoasei Anja nu era de colo, aceasta a reusit sa isi vanda incaltarile pentru 200.000 de dolari.  Noul posesor, care a mai primit de la Anja si o pereche de cercei  la fel pretiosi precum pantofii,  a cerut ca organizatorii licitatiei sa nu ii dea numele publicitatii.  Cat despre Anja, aceasta s-a multumit sa il caracterizeze pe licitator drept  zgarcit.

„Speram sa obtin mai multi bani, dar asta e. Sunt o tipa foarte ambitioasa”, a declarat modelul polonez.

author avatar
Alina Creanga
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger