AcasăNewsIurie Darie are nevoie de sange. Il poti ajuta?

Iurie Darie are nevoie de sange. Il poti ajuta?

(foto: ProTV)

Actorul Iurie Darie, internat de peste o luna in Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, are nevoie de transfuzii de sange, a anuntat Anca Pandrea, care face un apel la cei care pot sa il ajute pe maestru.

(foto: ProTV)

Starea de sanatate a lui Iurie Darie s-a ameliorat fata de zilele trecute, cu toate acestea maestrul are nevoie de transfuzii sangvine. Partenera de viata a actorului in varsta de 83 de ani, care i-a fost alaturi lui Iurie Darie in fiecare zi de cand acesta este internat la „Bagdasar Arseni”, a facut un apel, prin intermediul ziarului Libertatea, catre cei care doresc sa il ajute pe indragitul actor.  „Iura al meu are nevoie de sange, grupa sangvina A2, cu RH pozitiv”, a declarat actrita.

Pentru mai multe detalii, click AICI.

Iurie Darie a fost internat la Spitalul Universitar la mijlocul lunii trecute, acuzand dureri in piept si probleme respiratorii. Cunoscutul actor a fost apoi transferat la Bagdasar Arseni, unde medicii l-au supus unei interventii chirurgicale, dupa ce au descoperit ca au aparut complicatii in urma precedentei operatii la creier, la care Iurie Darie a fost supus in luna mai, pentru a i se drena un exces de lichid.

322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger