AcasăSPORTO idee curajoasa pentru Dinamo si Rapid: au pozat in fundul gol...

O idee curajoasa pentru Dinamo si Rapid: au pozat in fundul gol ca sa vina lumea la stadion!

Componentii echipei FK Mjloner, gruparea care activeaza in liga a treia norvegiana, au ales un mod inedit de a-si face reclama, ei postand pe mai multe site-uri de socializare o poza cu toti cei 11 titulari in pielea goala.

Fotbalistii de la Mjolner si-au expus valoarea

Demersul poate fi aplicat si in Liga 1 din Romania, acolo unde mai multe formatii – printre care si granzii Rapid sau Dinamo – se confrunta cu absenta suporterilor de la stadion.

Cei de la FK Mjolner spera sa atraga prin actiunea lor un numar cat mai mare de fani. Desi este evident ca o astfel de ilustratie are ca tinta doamnele si domnisoarele, elevii antrenorului Ivar Morten Normark vizeaza obtinerea si sustinerea barbatilor gratie ingeniozitatii si curajului lor. Infiintata in 1932, FK Mjolner a evoluat doar in doua randuri in Tippeligaen (prima liga norvegiana de fotbal), in 1972 si 1989. La jumatatea sezonului 2012, Mjolner ocupa abia locul 10 in grupa a patra a esalonului trei norvegian, cu 17 puncte obtinute din 13 meciuri, iar obiectivul echipei este, evident, salvarea de la retrogradare.

author avatar
Cristi Ionita
444 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger