AcasăSPORTRuxandra Dragomir, intalnire de gradul zero cu armata romana

Ruxandra Dragomir, intalnire de gradul zero cu armata romana

Fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir a participat la o parada demonstrativa sustinuta de Fanfara militara a Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazul”, show ce a avut loc in cadrul in cadrul turneului BCR Ladies Open.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, s-a intalnit, in cadrul turneului BCR Ladies Open, desfasurat pe Arenele BNR din Bucuresti, cu Fanfara militara a Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazul.

Dotati cu instrumente de suflat, de percutie si carabine SKS, folosite la ceremoniile militare, soldatii au facut o demonstratie de momente artistice intr-o cordonare inedita a miscarilor pe muzica si ritm intr-o maniera spectaculoasa.

Ca toti cei prezenti in Arenele BNR, Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a ramas placut impresionata de virtuozitatea si frumusetea exercitiilor facute de componentii „Dream Trill-ului” Regimentului de Garda.

„Am fost cucerita pe loc de miscarile spectaculoase si perfect coordonate pe muzica a acestor militari”, a aratat Ruxandra Dragomir, care a fost invitata sa participe la un moment oficial alaturi de fanfara militara a Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazu” pe principalul teren de tenis din cadrul Arenelor BNR.

Ministerul Apararii Nationale a fost partener oficial al Federatiei Romane de Tenis in organizarea turneului BCR Ladies Open.

author avatar
Ionut Zgimbau
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger