AcasăOldZmarandescu a bagat divort de nevasta

Zmarandescu a bagat divort de nevasta

Luptatorul K1 Catalin Zmarandescu trece din nou prin momente grele, zilele trecute acesta introducind actiunea de divort.

Dupa ce a fost implicat in cazul de sechestrare alaturi de fostul sau patron Gigi Becali, facind si puscarie din aceasta cauza, dupa ce si-a pierdut vila si prietenii, Catalin Zmarandescu a decis sa puna capat si casniciei cu sotia sa Cristina Zenovia, potrivit „stl.ro”:http://stl.ro . Cazul in care a fost implicat alaturi de Gigi Becali pe vremea cind luptatorul era bodyguardul omului de afaceri pare sa-i fi pus capac lui Zmarandescu. Dupa cele 29 de zile petrecute in arest, viata sportivului s-a schimbat complet. Nu si-a mai putut plati datoriile, si-a pierdut vila din comuna Rosu si nenumaratele masini, nu l-a mai angajat nimeni, iar prietenii l-au parasit. “Doar numele mi-a ramas dupa ce am patit. Inainte eram un Mercedes, acum sint o Dacie”, a declarat Zmarandescu dupa iesirea din arest. Catalin a mai povestit ca in perioada cit a lucrat la Becali s-a simtit in virf, iar caderea a fost atit de brutala, incit a simtit ca o ia razna. In momentele grele, Zmarandescu s-a gindit de mai multe ori la sinucidere. Catalin si Cristina Zmarandescu au impreuna doi copii. S-au cunoscut pe cind ea avea 17 ani, iar el 23. Primul termen de judecata stabilit de catre judecatori in cazul sotilor Zmarandescu a fost stabilit pentru data de 14 decembrie.

G.M.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger