AcasăMONDENVadim Tudor despre Andrei Duban: "E obsedat sexual baiatul asta!"

Vadim Tudor despre Andrei Duban: „E obsedat sexual baiatul asta!”

Andrei Duban este este o veritabila enciclopedie de bancuri

Prezenta cantaretei Diana Matei in emisiunea “Late Night Show” l-a facut pe prezentatorul Andrei Duban sa dea drumul la o cascada de glume pe tema vestimentatiei “franjurate” a artistei. Prezent in platou, Corneliu Vadim Tudor  l-a apostrofat pe Andrei, catalogandu-l a fi “obsedat sexual”.

Andrei Duban este este o veritabila enciclopedie de bancuri

Veselie mare in platoul emisiunii “Late Night Show”, realizate de Andrei Duban la Antena 2. Motivul? Simpaticul actor l-a avut ca musafir pe Corneliu Vadim Tudor, care l-a “umilit la capitolul “Glume”.

Corneliu Vadim Tudor l-a umilit pe Andrei Duban la capitolul “Poante”

Cum prevedea ca emisiunea se va transforma rapid intr-un veritabil duel al poantelor, Duban a incercat sa echilibreze lucrurile, invitand-o si pe cantareata Diana Matei.

Diana Matei este una dintre cele mai sexy cantarete din Romania

Impresionat de farmecul artistei, Vadim Tudor s-a gandit sa ii faca acesteia doua daruri de suflet:  o colectie de CD-uri cu muzica romaneasca (105 piese alese de politician „bob cu bob ca vinul manastiresc”), dar si o carte de aforisme. Momentul galanteriilor a trecut insa rapid, intrucat atat gazda emisiunii, cat si invitatul au inceput sa faca glume pe tema tinutei “franjurate” a Dianei. Intrebata daca asa obisnuieste sa iasa imbracata pe strada, blonda nu a mai apucat sa raspunda. Asta pentru ca Duban a sarit cu o noua “baterie” de poante, ceea ce l-a facut pe Vadim sa decreteze amuzat: „E obsedat sexual baiatul asta!”. Imediat, politicianul si-a indreptat atentia asupra Dianei, pe care a facut-o deopotriva sa se amuze si sa se rusineze. “Cat iti poate rezista un barbat, pe ceas, doua minute, nu? Dupa care cade lat cu spume la gura”, a intrebat retoric Vadim Tudor.

[youtube]k2jz2B7jURc[/youtube]

author avatar
Alina Creanga
1.986 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger