AcasăMONDENBambola Ramona se pregateste sa isi primeasca gemenele

Bambola Ramona se pregateste sa isi primeasca gemenele

Bambola Ramona, romanca din Piatra Neamt care a devenit celebra in Italia datorita formelor sale mai mult decat apetisante, urmeaza sa nasca peste doar cateva saptamani.

Italienii o considera pe Ramona drept una dintre cele mai frumoase si apetisante femei din showbiz

Bambola Ramona, sau Ramona Chorleau, una dintre cele mai iubite romance din Italia, s-a cumintit. Blonda care nu de mult facea furori in revistele pentru adulti si calendarele sexy cu formele sale apetisante, a hotarat, ca o vreme, sa se tina la distanta de showbiz.

Ramona, alaturi de iubitul ei, Giuseppe Barbato

Motivul? Ramona este insarcinata si urmeaza sa nasca peste doar cateva saptamani. “ Abia astept sa imi aduc pe lume gemenele, casa asta este prea linistita”, a marturisit Ramona.

Bucuroasa ca in sfarsit  va deveni mamica, blonda nu  a mai asteptat nasterea fetitelor si le-a ales deja numele. “Imi voi boteze fetele Ginevra si Sofia”, s-a confesat blonda, care nu are decat cuvintede lauda despre iubitul ei si tatal gemenelor . “Giuseppe este barbatul vietii mele, un print. Mi-am dat seama ca este barbatul perfect pentru mine din clipa cand ne-am sarutat pentru prima data.  E un tip minunat, ma trateaza ca pe o regina. Ganditi-va ca spala, calca, face ordine”, a adaugat rasfatata Bambola Ramona.

author avatar
Alina Creanga
1.423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger