AcasăOldPe scurt..

Pe scurt..

Ajuns la virsta de 33 de ani, atacantul brazilian Ronaldo crede ca nu va mai putea continua prea mult cariera de fotbalist profesionist: “Imbatrinesc si corpul imi cere sa ma retrag!”. Ronaldo nu a specifica despre ce fel de corp este vorba: corpul sau sau corpul de balerine care-l insoteste in fiecare seara la discoteca?

Ieri, la meciul Sportul Studentesc – Otelul Galati, prima partida a noului sezon in Liga 1, in tribune a fost arborat un banner pe care scria: “Stop violentei!”. Un mesajul oarecum ciudat, avind in vedere ca in Regie au fost prezenti doar doi spectatori, care, prieteni fiind, nu s-au batut niciodata!

FIFA considera nevinovata federatia australiana de fotbal, in cazul “cadourilor” oferite pentru desemnarea acestei tari drept gazda a World Cup 2022. Explicatia: cadourile au fost date chiar celor de la FIFA!

Prim-divizionara FC Brasov l-a imprumutat, ieri, pe atacantul Cosmin Nastasie, venit de la sarmana formatiei FC Arges. Gruparea de sub Timpa nu a platit niciun ban, afacerea facind parte dintr-un program intitulat “Jucator contra hrana”

P.Scurt

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
45 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger