AcasăMick Jagger, amor gay cu David Bowie

Mick Jagger, amor gay cu David Bowie

Volumul „Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger”, de Christopher Andersen, recent aparut pe piata, dezvaluie faptul ca Mick Jagger si David Bowie erau obsedati sexual unul de celalalt, motiv pentru care, la un moment dat, au si format un cuplu.

Mick Jagger si David Bowie au in spate o poveste nebuna de amor

Mari iubitori ai sexului frumos, Mick Jagger si David Bowie au avut si momente de ratacire, cand s-au iubit unul pe altul. Si au intretinut si relatii intime, daca ar fi sa credem ce scrie Christopher Andersen in volumul  „Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger”, recent aparut pe piata.

Potrivit biografului, in tineretea lor nebuna, Mick si David erau obsedati sexual unul de altul. Nu este de mirare, deci, ca la un moment dat cei doi artisti au fost si amanti. Cea care le-a descoperit relatia a fost Angie, sotia de atunci a lui Bowie, care i-a gasit dormind dusi, in patul ei, dupa o noapte nebuna de amor. Povestea de iubire dintre cei doi este confirmata si de Ava Cherry, una dintre coristele si amantele lui David. “De multe ori, desi eram in pat cu David si Mick, sfarseam prin a ma uita cum fac ei sex”, i-ar fi povestit femeia biografului.

author avatar
Alina Creanga
452 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger