AcasăOldDupa analistii politici, economici si sportivi, a aparut o noua specie: Comentatorii...

Dupa analistii politici, economici si sportivi, a aparut o noua specie: Comentatorii de sinucideri

Asa cum se obisnuieste in showbizul dimbo­vitean, tragedia Madalinei Manole prile­juieste in continuare discutii, supozitii, spe­culatii, verdicte si, mai ales, aflari in treaba de dragul publicitatii. Mai mult ca sigur, nu aceasta este popularitatea pe care si-ar fi dorit-o regretata artista. Criza financiara, inundatiile, invitatiile la DNA, canicula, polemicile dintre Basescu si Boc au fost eclipsate de marea dezbatere nationala pe marginea sinuciderii Madalinei Manole.

*Mirabela Dauer pune la zid familia Madalinei*

Pentru ca nu a vrut sa faca parte din stolul de “vedete” care isi fac publicitate pe seama mortii Madalinei Manole, Mirabela Dauer a plecat din Bucuresti, special pentru a nu fi asaltata de jurnalisti. Fiind printre persoanele care au cunoscut-o intr-adevar pe Madalina, Mirabela a rabufnit, totusi, intr-un tirziu, la “Agentul Vip”. Cintareata a povestit ca Madalina muncea inca de la virsta de 15 ani, dar nu pentru ea, ci intotdeauna pentru altii.: “A ridicat cu munca ei doua case. Nu le e rusine tuturor sa dea de inteles ca era bolnava sau nebuna?”. Tot Mirabela a povestit ca, desi divortase de Serban Georgescu, Madalina ii aducea, de fiecare data, cite o napolitana speciala, din Germania, “ca sa-l faca fericit, asa cum a vrut sa-i faca pe toti”. “Toti cei din preajma ei ati fost niste imbuibati! Cind nu a mai putut sa va dea, o denigrati? Ati plins la mormintul ei ca nu va mai hraneste? Domnilor din orchestra lui Puiu Mircea, nu va e rusine, de ce vorbiti la televizor ca era trista, ca ea v-a dus in circa, ea v-a bagat in traista? Sa adormiti cu gindul asta, ca voi toti ati bagat-o in groapa!”, a spus Mirabela Dauer, completind ca, daca ar putea, i-ar impusca pe toti: parinti, sot, rude.

*Carmen Radulescu topaie penibil pe mormintul lui Serban Georgescu*

Pentru ca n-a macanit suficient pe tema disparitiei Madalinei Manole, Carmen Radulescu s-a insurubat, luni seara, in canapeaua lui Mihai Morar si a purces la reglarea unor conturi mai vechi cu defunctul Serban Georgescu, a carui iubita a fost inainte de casatoria acestuia cu Madalina. Desi compozitorul nu se mai poate apara de acolo, din lumea celor drepti, madam Radulescu il supune oprobriului public: “Eu si Madalina am fost pentru Serban Georgescu masini de facut bani. Madalina a fost mai desteapta decit mine, a reusit sa puna ceva bani deoparte, eu am plecat din aceasta relatie doar cu jeansii de pe mine. Serban nu facea nimic gratuit, el investea intr-un anumit artist si voia sa cistige imediat. Eu, dar probabil si Madalina, cind veneam obosita din turneu, prima lui intrebare era: «Unde sint banii? Ai adus banii? Ţi-ai luat pantofi? Cit au fost? Ţi-ai luat o bluza? Cit a fost?» (…) Dupa ce s-a incheiat relatia noastra, mi-a sters si mie, ca si Madalinei, toate piesele din arhiva radio. Serban Georgescu era un tiran si un razbunator. Dincolo de faptul ca “razbunator” suna destul de bizar in gura lui Carmen Radulescu, observam ca, in ciuda efortului de a fi prezenta pe la televiziuni, nu-i cere nimeni sa cinte. Desi mobilul circului este acesta.

*Mioara Roman: “Cine nu recunoaste ca a avut ginduri de suicid, minte!”*

Dupa trista disparitie a Madalinei Manole, au rasarit precum ciuciuletii dupa ploaie, celebritatile care au marturisit ca s-au gindit, si ele, sa-si curme viata. Botezatu, Bianca Brad, Zina Dumitrescu, Mihai Constantinescu au dezvaluit intimitati care, in general, nu se povestesc. La emisiunea “Rai da’ buni”, a venit si rindul Mioarei Roman sa-si scoata la iveala experienta in domeniu: “Nu stiu daca sint puternica, mai degraba incercata de viata. Cel mai greu moment al vietii mele a fost cind am fost diagnosticata cu melanom, o forma grava de cancer. Am fost operata, am trait ani de zile cu sabia deasupra capului, dar nu prea aveam timp sa ma gindesc la boala, aveam mereu prezent in minte gindul responsabilitatii fata de cele doua fiice ale mele, fata de familie. Insa, cine nu recunoaste ca, in momente grele, a avut ginduri de suicid minte.”

VD Negru

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger