AcasăMONDENAmna, curtata de idolul femeilor din Polonia

Amna, curtata de idolul femeilor din Polonia

Romanca Amna a cucerit nu doar publicul din Polonia, ci si pe unul dintre starurile masculine de acolo. Este despre Borys, un artist dupa care suspina zeci de mii de adolescente.

Cei doi s-au intalnit anul trecut cu ocazia concertelor pe care Amna le-a sustinut in Varsovia si Cracovia, iar curand au ajuns sa colaboreze. Pe toata durata filmarilor la videoclipul piesei „Esta Noche”, Amna a fost intens curtata de tanarul Borys.

„Ne-am placut foarte mult, a fost o chimie intre noi doi, dar totul s-a rezumat la un flirt reciproc”, a povestit Amna, care tine legatura cu Borys pe mail si Facebook.

[youtube]69sDvR_Onwk[/youtube]

author avatar
Alina Creanga
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger