AcasăNewsDana si Andrei Nastase l-au vizitat pe fostul premier la inchisoare

Dana si Andrei Nastase l-au vizitat pe fostul premier la inchisoare

(foto: captura rtv)

Membrii familiei Nastase au mers in vizita la fostul premier, ce este cazat la Spitalul Penitenciarului Rahova, dupa ce, in urma condamnarii la doi ani de inchisoare, a incercat sa se sinucida.

(foto: captura rtv)

Dana si Andrei Nastase au sosit, joi, la Penitenciarul Rahova unde l-au vizitat pe fostul premier, ce este internat la sectia de Terapie Intesiva dupa ce, pe 20 iunie, a incercat sa se sinucida la aflarea vestii ca magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, l-au condamnat la doi ani de inchisoare.

Potrivit RTV, cei doi au venit cu o masina a familiei, aducand cu ei doua geamantane, destinate fostului premier. Dupa ce au fost inregistrati, Dana si Andrei au primit o permisiune speciala si au intrat pe intrarea principala a penitenciraului.

Adrian Nastase a fost transferat, marti seara, de la Spitalul Floreasca la Spitalul Penitenciarului Rahova, unde a fost cazat la sectia de Terapie Intensiva, alaturi de un detinut. Fostul premier, condamnat pentru acte de coruptie, sta intr-o camera prevazuta cu doua paturi si grup sanitar propriu.

author avatar
Ionut Zgimbau
734 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger